KategorijaFilter
 
 
 
 
 
 

Članak je u pripremi...

 

Kako razlikovati kopije od originala? Pokazat ćemo Vam.

Roba renomiranih brandova sada je znatno pristupačnija nego što je bila nekad. Međutim, što je više proizvoda dostupno, sve je više i prevaranata koji pokušavaju profitirati od prodaje krivotvorina. Nije ništa drugačije ni u svijetu robnih marki satova. Naučite da razlikujete originalni proizvod i njegovu kopiju. Pokazat ćemo Vam kako. U sljedećem blogu za vas smo sastavili popis najprodavanijih svjetski poznatih brandova,pokazat ćemo vam koje značajke morate primijetiti kako biste razlikovali original od replike.

 

Sat koji se brine o Vama. Uz Galaxy Watch3 dobivate kombinaciju produktivnosti kao na pametnom telefonu i vodeće tehnologije za praćenje zdravlja u jednom premium i klasičnom uređaju.

 

Zlatni, srebrni ili rose gold? Kožni i metalni remeni – koji odabrati? Koji su modeli trenutno u trendu? Ako Vas muče ova pitanja, rado ćemo Vas posavjetovati u ovom blogu!

 

Internetska trgovina Bondie.hr nije samo prodavač robnih marki satova. Od samog početka našim klijentima nudimo i profesionalni servis satova. Obnova oštećenih satova, prodaja zamjenskih dijelova ili ispitivanje tlaka? To našim urarima ne predstavlja problem.

 

Satovi su naš svijet. Kao internetska trgovina Bondie.hr, donosimo  ovaj svijet i u vaše ruke! U našoj ponudi imamo više od 50 svjetskih marki ručnih satova. Emporio Armani, Michael Kors, DIESEL, Tommy Hilfiger, Fossil, Tissot, Certina, Samsung i mnoge druge marke čekaju na Vas! Bez obzira birate li švicarsku kvalitetu, moderne tehnologije ili moderan dizajn, rado ćemo Vam pomoći ili savjetovati pri odabiru. Sastavni dio Bondie tima i korisničke podrške su i naši urari. Trebate li obnoviti svoj stari sat, zamijeniti bateriju ili provesti ispitivanje tlaka? Nema problema! Osim standardnih servisnih usluga, naši urari pružaju brojne usluge kao što je popravak i obnova luksuznih ručnih satova renomiranih marki Rolex, Hublot, Omega, Breitling i mnogih drugih...

 
 
 
Posjetili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija